Djurbilder och gif:ar på nätet

På nätet idag ser man mängder av djurbilder och gif:ar. Djurbilder och gif:ar är populärt just idag och förmodligen för att de är så roliga och enkla att ta till sig. Du har säkert sett många roliga djurbilder på nätet, men kanske funderar du på vad en gif är för något? Gif står egentligen för Graphics Interchange Format och är helt enkelt en kortfilm, ett litet klipp på något. Ofta används djurbilder och gif:ar i roliga sammanhang, exempelvis en rolig katt eller ett snabbt klipp när någon ramlar eller utför en rolig dans. Djurbilder och gif:ar finns överallt på nätet men ofta på Facebook och Imgur.

Om du själv skulle vilja göra en helt egen gif finns det mängder av bra guider på nätet. För att kunna göra en gif behöver du dock ett program på datorn som kan skapa filmer. Det du behöver för att göra en liten gif är ett program som Photoshop och en film du spelat in med exempelvis systemkamera. Det finns många som gör egna djurbilder och lägger ut på sociala media. Djurbilder kan på sätt och vis vara enklare att göra eftersom du endast behöver fånga rätt ögonblick. Om du själv har husdjur vet du säkert hur roliga de ibland ser ut, exempelvis när de gäspar. Om du inte har husdjur eller möjligheten att ta kort på djur kan du låna bilder på nätet. För att sedan göra bilden roligare kan du lägga till en passande text eller en pratbubbla.

Hitta roliga djurbilder och gif:ar

Om du inte har något att göra en eftermiddag kan du kolla på roliga djurbilder och gif:ar. Man kan sitta nästan hur länge som helst eftersom det är så roligt. Beroende på vilken sorts djurbilder och gif:ar du vill se kan du söka på nätet. Här finns även bra sidor som lånar ut djurbilder och gif:ar helt gratis. Detta är perfekt om du exempelvis har en blogg och vill liva upp stämningen lite. Önskar du liva upp stämningen på ett annat sätt, kanske till en speciell person, kan du köpa en present. Sådana initiativ är uppskattade, och här kan du läsa om presenttips som passar de flesta.

Djurbilder och gif:ar är roliga och du kan hitta mängder online